Hoe zat het ook alweer….

De Vincentius vereniging bevindt zich in de Havenstraat in Den Bosch. Deze vereniging beheert een winkel in tweedehands artikelen van flink formaat die een goede doorstroom kent. Bij velen van u inmiddels bekend.

Naast de winkel in de Havenstraat zit eetcafé Het Anker. Men serveert daar bijna dagelijks een maaltijd voor mensen die dit nodig hebben. Dit kunnen dak- en thuislozen zijn, maar tegenwoordig zijn het ook mensen die moeite hebben om elke dag een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten.

De diaconie van de Protestantse Gemeente Engelen organiseert dit jaar het sponsordiner op dinsdag 3 september a.s. Dit gebeurt in samenwerking met de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch. We gaan dus samen aan tafel!

Eigenlijk organiseert Het Anker dit sponsordiner (dit doen zij altijd in de maand september). Zij serveren tegen betaling van €32.50 per persoon een heerlijk drie-gangen menu op de manier waarop zij dit dagelijks voor hun gasten doen.

Wilt u (hernieuwd) kennismaken met Het Anker en mee-eten op dinsdag 3 september aanstaande? Meldt u zich dan vóór 15 augustus aan bij Astrid van Diepen-Vink via mail: astrid.vinkwos@gmail.com.


We verzamelen rond 17:30 in de winkel van Vincentius, om 18:00 gaan we aan tafel. Hopelijk tot dan!

Namens de diaconie, Astrid van Diepen